Het verhaal vanNutraLinea

NutraLinea is onderdeel van de Orange Pearl Innovation Group. Orange Pearl is een Nederlands innovatiebedrijf gevestigd in Delft. De groep heeft verschillende succesvolle productlijnen en merken ontwikkeld, van bio-actieve zelfzorg tot producten die zeezoogdieren redden en het leven in zee beschermen. De door Orange Pearl Innovation Group ontwikkelde producten worden inmiddels in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht.

Onze producten zijn ontwikkeld dankzij een samenwerking tussen de specialisten van Orange Pearl en onze diëtisten en voedingsdeskundigen. Het is dus niet vreemd dat de kracht van onze producten ligt in de unieke formules gemaakt met behulp van de kennis van de wetenschappers van NutraLinea en Orange Pearl.

In 2014 zijn de eerste NutraLinea producten gelanceerd in Duitsland in samenwerking met televisie- en fitness bekendheid Barbara Klein. Inmiddels heeft NutraLinea honderdduizenden tevreden klanten in Duitsland en introduceren wij onze producten nu ook in Nederland.

NutraLinea door de jaren heen

  • 2013: NutraLinea wordt opgericht in samenwerking met televisie- en fitness bekendheid Barbara Klein.
  • 2014: De verkoop in Duitsland is van start gegaan en nieuwe producten worden ontwikkeld.
  • 2015: Al meer dan 750.000 producten zijn verkocht!
  • 2017: Een nieuwe mijlpaal wordt bereikt: 2.000.000 producten zijn verkocht!
  • 2018: NutraLinea verkoopt haar producten nu ook in Nederland.
  • 2019: NutraLinea lanceert zijn productlijn in China.
  • 2020: Winnaar award “Most Innovative Food Supplements Health Nutrition Brand – Europe”
  • 2021: NutraLinea is nu ook verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Italië

Hoge kwaliteit

Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. Geen ongeloofwaardige oplossingen of wonderen maar juist kleine simpele stappen die je aantoonbaar vooruit helpen. Onze producten zijn ontwikkeld door diëtisten en voedingsdeskundigen en zijn daardoor veilig te gebruiken als dagelijkse aanvulling, zonder dat het al te veel moeite kost.

De essentiële voedingsstoffen in onze Ultra Nutrients, zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen, hebben een wetenschappelijk bewezen effect op specifieke aspecten van je gezondheid. Deze halen we bijvoorbeeld uit groenten, fruit, algen, zaden, kruiden of planten en worden in unieke wetenschappelijke formules gecombineerd, waarmee hun werking nog verder wordt versterkt.

Persoonlijk advies

Wij geloven in persoonlijk contact en deskundig advies. Daarom kiezen wij er bewust voor om onze producten te laten adviseren door gekwalificeerde professionals, die met hun kennis en persoonlijk advies een toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Onze professionals worden door ons ondersteunt in het veilig adviseren van de juiste producten door hen te voorzien van informatie en trainingsmodules.

Omdat wij het persoonlijk contact en deskundig advies van groot belang vinden, staan onze eigen medewerkers ook altijd voor jou klaar! We luisteren hier graag naar wat je ons te vertellen hebt en geven je graag antwoord op jouw vragen.

Ultra Nutrients

Onze producten zijn gebaseerd op Ultra Nutrients; voedingsstoffen die we combineren in zeer effectieve, bio-beschikbare formules. Dit betekent dat ze gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en een optimaal effect leveren.

Ons moederbedrijf

NutraLinea maakt deel uit van het succesvolle Nederlandse bedrijf Orange Pearl Innovation Group. Het eerste succesvolle bedrijf van de groep (BioClin) werd opgericht in 1989 en vandaag worden hun producten verkocht via apotheken en drogisterijen in meer dan 60 landen.

BioClin ontwikkelt en produceert medische hulpmiddelen, wat betekent dat ze zijn gecertificeerd volgens ISO 13485: de strengste standaard voor medische hulpmiddelen. Dezelfde wetenschappers die verantwoordelijk zijn voor de medische hulpmiddelen van BioClin hebben ook onze unieke formules ontwikkeld op basis van Ultra Nutrients voor NutraLinea-producten.

Maak kennis met ons science team

drs. Annelize Goedbloed

Science & Technology

Biologie

De ROI / ADH voor mineralen en vitaminen zijn gebaseerd op “overleven”. Ik ben juist gefascineerd door de vraag wat de hoeveelheden zijn om het menselijk lichaam OPTIMAAL te laten functioneren en doe daar al jaren onderzoek naar.

dr. Paul Kwakman

Research & Clinical studies

Microbiologie

Naast de uitvoering van klinische studies ben ik veelal te vinden in de laboratoria van de HU. Het onderzoeken van de interactie tussen bacteriën, natuurlijke stoffen en het menselijk lichaam is mijn grote passie.

Bsc. Roberto van Ginkel

Product development

Voeding en Diëtetiek

Ik ben trots dat wij altijd kiezen voor nutriënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Zo weet je altijd zeker dat jouw lichaam onze ingrediënten maximaal en snel kan opnemen voor het beste resultaat.

Bsc. Yvonne van Baaren

Product development

Homeopathie

Van origine ben ik opgeleid in deze natuurlijke geneeswijze en neem dit basisprincipe dan ook altijd mee in onze meetings. Met mijn collega’s uit andere disciplines tot effectieve productformuleringen komen vind ik een gave uitdaging!